22_03_29_erdmost_nincskep

Meglepetéssel készült olvasóinak az érdi könyvtár

22_03_29_erdmost_nincskep

Meglepetéssel készült olvasóinak az érdi könyvtár

A Csuka Zoltán Városi Könyvtár továbbra sem tervezi, hogy megnyitja kapuit, de online tartalmakkal folyamatosan meglepik olvasóikat, sőt, egy különleges videót is készítettek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Csuka Zoltán Városi Könyvtár minden telephelye továbbra is zárva tart. Mint tájékoztató levelükben írják, a Nemzeti Népegészségügyi Központ Járványügyi és Infekciókontroll Főosztálya hivatalos állásfoglalása értelmében nem ajánlott, tehát nem vállalhatják sem a könyvek online kérés alapján való összekészítését és átadását (a könyvtár bejáratánál, például), sem online kérésre könyvek házhoz szállítását.

A rendkívüli szünet idején a kölcsönzési határidőket nem szükséges hosszabbítani, hiszen  erre az időszakra késedelmi díjat nem számítanak fel. A könyvtár ügyeletet tart, szükség esetén elérhetők a 06-20-323-5857-es telefonszszámon.

Itt, itt és itt pedig minden aktuális könyvtári információt megtalálhatnak az olvasók, sőt, hasznos és/vagy szórakoztató lehetőségeket is kínálnak kicsiknek és nagyoknak. 

Ezen felül készültek egy szívmelengető meglepetéssel is: 

Várakozunk, dolgozunk és készülődünk, hogy amikor majd végre újra találkozunk, minden még szebb legyen, minden még jobban működjön könyvtárunkban, mint idáig. Készítettünk egy kis filmet is Önöknek (vers helyett), kérjük, fogadják olyan szeretettel, amilyennel mi dolgoztunk rajta! Ebben a nehéz helyzetben bebizonyosodott, amit idáig legfeljebb elméletben tudtunk, hogy olvasók nélkül borzasztóan üres a könyvtár:

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email