buszpalyaudvar1AK

Érdi járatokat is érint az óraátállítás

buszpalyaudvar1AK

Érdi járatokat is érint az óraátállítás

Két helyi busz közlekedése módosul a vasárnapra virradó órákban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Vasárnap kezdődik a téli időszámítás, hajnali három órakor az órákat kettőre állítják vissza. Az óraigazítás néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint, a Volánbusznál az óraátállítás miatt néhány busz közlekedése  többek között Érd térségében is módosul – figyelmeztet közleményében a Mávinform.

Mint írják, a belföldi forgalomban az átmenet éjszakáján egyes vonatok a nyári időszámítás szerint, néhány vonat pedig már a téli időszámítás szerint közlekedik, ennek megfelelően indulásnál megvárják az óraigazítást.

Az átállás Érdet is érinti a vonatközlekedés szempontjából. Az Érd-alsót is magába foglaló Budapest–Székesfehérvár vonalon

  • A Déli pályaudvarról Székesfehérvárra 1:40-kor induló vonat a teljes útvonalon a nyári időszámítás szerint közlekedik.
  • A Déli pályaudvarról Székesfehérvárra 2:40-kor induló vonat már a teljes útvonalon a téli időszámítás szerint közlekedik, vagyis az óraigazítás után megvárja, amíg az óra mutatója ismét a 2 óra 40 perchez ér.

Átmenetileg változik a Volán-járatok rendje Érd és Diósd térségében. A Kelenföld vasútállomástól 2:15-kor Érdre közlekedő 720-as és az érdi buszállomásról 2:40-kor a Bem tér felé induló 735-ös buszcsak egyszer, kizárólag a nyári időszámítás idején közlekedik.

A több belföldi és nemzetközi járatot érintő változásokról részletesebben ide és ide kattintva tudnak tájékozódni.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email