baleset_torokbalinti_ut

Elszállították a rejtélyes Volkswagent – videó

baleset_torokbalinti_ut

Elszállították a rejtélyes Volkswagent – videó

Egy hajléktalané az autó, ami titokzatos balesetet szenvedve a járdán kötött ki még júliusban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ÉrdMost is megírta, de a helyi közösségi médiát is bejárta a hír, amikor július elsején hajnalban egy Volkswagen Passat típusú autó máig tisztázatlan körülmények között a régi-új Teleki iskola Törökbálinti úti oldalán, az autóúthoz képest méterekkel magasabban húzódó járdán kötött ki, letarolva az ott húzódó korlátot.

László Ferenc, az önkormányzat kommunikációs vezetője elmondta, ha a baleset körülményeit még nem is, de azt már sikerült kideríteni, hogy a jármű egy budapesti hajléktalan ember nevén van, akit emiatt nem sikerült megtalálni, így aztán felszólítani sem tudták, hogy szállíttassa el a kocsit.

Vagyis az önkormányzatnak magának kellett intézkedni, hogy az összetört Volkswagen végre elkerüljön onnan, ami a különféle, adminisztratív jellegű eljárásokat követően szerda reggel meg is történt.

A kommunikációs vezető hozzátette, a nyomozás során arra is fény derült, hogy az autó sofőrje egyébként nem a tulajdonosként bejegyzett hajléktalan volt, hanem egy szintén mostanáig ismeretlen személy.

László Ferenctől megtudtuk, most, hogy az autót elszállították, elkezdik kijavítani az összetört korlátot, ami önmagában is fontos, de úgy meg különösen, hogy ősztől a Teleki Sámuel Általános Iskola néhány éve bezárt régi épületét is újranyitják, vagyis ismét megnövekszik majd a forgalom a környéken.

Képek és videó: ÉrdMost/Czere Bálint

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email