magyar peter3

Árad a Tisza Érden is, ma délután megalakult két sziget

magyar peter3

Árad a Tisza Érden is, ma délután megalakult két sziget

Újra kell tanulnunk a demokráciát, mondták el az érdi TISZA-hívek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ha majd egyszer ma lesz a holnap tegnapja, fontos eseményként kerül be a helytörténeti irattárba, hogy a TISZA Párt érdi hívei közül 31-en, további távollevő elvbarátaikkal együtt két TISZA Szigetet alakítottak meg a Szieszta Caféban, TISZA Sziget Érd Berzsenyi és TISZA Sziget Érd Pilvax néven.
(Nyitó képünk nem ezen az eseményen készült, hanem Magyar Péter májusi érdi fórumán.)

A találkozó elsősorban az ismerkedésről és a párt alapvetéseinek tisztázásáról szólt. Azért kellett olyan magától értetődő dolgokat is tisztázni, mint például a demokratikus működésmód, mert az elmúlt évtizedekben elszoktak attól az emberek, hogy senki nem akarja nekik megmondani, hogy mit akarjanak, maguknak kell róla elgondolkodni.

De nemcsak a demokráciát kell újra tanulni – ha egyáltalán valaha is elsajátítottuk -, hanem a közösségépítést, a vitát, valamint megbízni egymásban és közösen dolgozni a célokért – hangzott el a megbeszélésen, ahol jelen volt többek között Kiss József, az Újbudai Civil Tanács elnöke. Az újbudai civilek kemény tárgyalópartnerei voltak a kerületi vezetésnek, olyan ügyekben is, mint például Kelenföld Városközpont eladásának megakadályozása.

Közösségépítés TISZA-módra

Megszólalt az összejövetelen Orbán Árpád is, aki októbertől a TISZA Párt színeiben lesz tagja a fővárosi közgyűlésnek, egyébként pedig érdi lakos. Mindketten hangsúlyozták, hogy a cél a rendszerváltás, és mivel kevés az idő, sok munka vár a TISZA Szigetekre, hogy igazán hiteles és alkalmas emberekből kerüljenek ki a 106 választókerület jelöltjei. Mivel a Fidesz mindent el fog követni, hogy a hatalmat megtartsa, ha ez mégsem sikerül, por és hamu marad utána, újra kell építeni az országot.

Akik szívesen résztvennének Magyarország visszavételében, tégláról téglára, ahogyan Magyar Péter szokta mondani, azokat várják a TISZA Szigetekben. Lépjenek be minél többen a FB-csoportokba, iratkozzanak fel a Youtube csatornára, és jelentkezzenek a magyartisza.hu oldalon.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email