karacsony_advent_erd

Ünnepi programok várnak az érdiekre a hétvégén

karacsony_advent_erd

Ünnepi programok várnak az érdiekre a hétvégén

Több helyszínen lesz adventi vásár, de koncertek és gyertyagyújtás is van a kínálatban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Advent második hétvégéje előtt állunk, az érdieket a szervezők rengeteg ünnepi programmal várják, amelyeket csokorba szedtünk.

Még nem késő kilátogatni a Szepes Gyula Művelődési Központ elé, hiszen pénteken fél 5-től az Ifjúsági Önkormányzat jóvoltából a családok a hangulatos, zenés mikulásvonattal tehetnek egy kört a városban.

December 9-én szombaton 15 órától ismét lesz adventi vásár az ófalusi pincesoron, ahol kézműves termékekkel, ünnepi finomságokkal, forralt borral és élő zenével várják az érdeklődőket a szervezők.

A pincesor az adventi hétvégén

A második adventi vasárnapon, azaz december 10-én az Érdi Galéria is tartogat lehetőséget mindazoknak, akik izgalmas programot keresnek maguknak.

A családi alkotóműhelyben csuhé és gyékény karácsonyi díszeket és ajándékokat lehet készíteni, ahol az alkotásnak csak a fantázia szab határt. A programra regisztrálni kell, a részleteket ITT találhatják.

Folytatódik a Szepes Gyula Művelődési Központ „Advent a kertben” című programja is, hiszen vasárnap a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében 16 órakor kezdődnek a zenei programok, idén először pedig adventi vásár is várja a látogatókat.

Advent a kertben

A gyereknek Endrődi Ági és a fellegjárók zenél, a Four Fathers pedig 18 órakor érkezik a színpadra. Előtte fél 6-kor pedig meggyújták a második gyertyát a város adventi koszorúján.

fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email