mikulasvonatpixabay

Fotózkodj a Mikulással, utazz a télapójárattal

mikulasvonatpixabay

Fotózkodj a Mikulással, utazz a télapójárattal

Az Ifjúsági Önkormányzat meglepetéssel készül a gyerekeknek: elhozzák Érdre a Mikulást. 

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

FRISSÍTÉS: A VÁRHATÓ HAVAZÁS MIATT A MIKULÁSVONAT NEM SZERDÁN, HANEM PÉNTEKEN KÖZLEKEDIK MAJD, DÉLUTÁN NÉGYTŐL ESTE HÉTIG. A MIKULÁS VÁLTOZATLAN IDŐPONTBAN, AZAZ SZERDÁN FÉL ÖTKOR ÉRKEZIK A FŐTÉRRE.

Szerdáig még van idő gyakorolni a télapóváró verset, mondókát, dalt, amiért cserébe finomság jár a gyerekeknek (a krampuszok megsúgták, hogy gyümölcs és édesség lesz a kis csomagban), na meg elismerő szavak és mosoly a nagyszakállútól, akivel fotózkodhatnak is a családok.

A Mikulás szánja délután fél ötre fut be Lappföldről. Sajnos, a szánjára nem tudunk felszállni, de a vonatjára igen: az Ifjúsági Önkormányzat jóvoltából a családok a hangulatos, zenés mikulásvonattal tehetnek egy kört a városban.

A kisvasútra a Szepes előtt lehet fel- és leszállni; a télapójárat lepöfög Ófaluba, majd a Minaretnél visszafordul. Az utazás körülbelül húsz perc, a vonat pedig este hétig folyamatosan közlekedik.

A Mikulás mindeközben az érdi gyerekeket várja a főtéren. Segítői kivételesen nem krampuszok, hanem az Ifjúsági Önkormányzat képviselői lesznek, ők gondoskodnak arról, hogy minden gyermeknek jusson ajándék.

Fotó: Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email