2023-erd-kezilabda-david-azari-fruzsina

Kiütéses győzelemmel jutott tovább az Érd a Magyar Kupában

2023-erd-kezilabda-david-azari-fruzsina

Kiütéses győzelemmel jutott tovább az Érd a Magyar Kupában

NB I/B-s női kézilabdacsapatunk a PTE-PEAC-ot győzte le a 3. fordulóban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Igazolta a papírformát az Érd női kézilabdacsapata a Magyar Kupa 3. fordulójában. Szakály Flóráék a PTE-PEAC ellen léptek pályára Komlón, a sorozat szerdai játéknapján.

Panyi Krisztina Anna góljával indult a baranyai találkozó, ami után Pál Eszter egyenlített hazai oldalon. Ez a találat azért említésre méltó, mert ezután már egyetlen alkalommal sem állt döntetlenre a mérkőzés, pécsi vezetésre pedig végképp nem volt példa. A 9. percben Szakály Flóra gólja után 7-3 volt az állás, a 15. percben pedig már 12-7-re vezetett az Érd. A félidőben négy góllal, 19-15-re ment Simics Judit vezetőedző gárdája.

A térfélcserét követően tovább nőtt a vendégek fórja: a 37. percben Horváth Henriett 24-17-re módosította az eredményt, a 47. percben Szabó Blanka jóvoltából pedig kialakult a tízgólos differencia (21-31). A hajrában még jobban rákapcsolt az NB I/B-ben második helyen álló Pest vármegyei csapat és végül tizenhárom gólos különbséggel, 38-25-re nyert.

Sikerével az Érd továbbjutott a Magyar Kupa következő körébe.

Női kézilabda Magyar Kupa, 3. forduló
PTE-PEAC – Érd 25-38 (15-19)
Érdi gólok: Dávid-Azari 12, Szakály 7, Panyi 6, Bánhidi, Szabó 3-3, Horváth, Landi, Kiss D. 2-2, Gerencsér 1.

Fotó: Balogh István/archív

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Házi segítségnyújtás pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email