img_4790

Kellermann gólzáport zúdított az ellenfélre

img_4790

Kellermann gólzáport zúdított az ellenfélre

Pontok nélkül távozott a SZISE az Érd Arénából.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Négy korábbi érdi játékossal érkezett Érdre a SZISE együttese, hiszen Rutka-Győrffy Alexandra három évvel ezelőtt, míg Kerekes Laura tavaly volt a felnőtt keret tagja. Hajdú Gyöngyvér és Nánási Nikolett pedig az utánpótlásból került el a Pest vármegyeiekhez – írja összefoglalójában az érdi kézilabda klub.

Ugyan Panyi Anna találatával sikerült megszerezni a vezetést, de néhány perc elteltével már a vendégek vezettek, a 10. percben pedig már két gól volt a két csapat között(3-5). Sőt egy kettős emberhátrányos időszakot követően máris hárommal elment a SZISE (6-9).

„Az első perceket leszámítva nem igazán tudtuk megállítani a Szent István támadásait, kapusaink sem találták a ritmust, így a támadások annyira voltak elengedőek, hogy ne nőjön túlzottan a különbség”

– olvasható a handballerd.hu oldalon.

Az első félidő hajrájához közeledve már négygólos hátrányban volt az ÉRD (12-16), de ezen valamelyest sikerült faragni a szünetre, hiszen Gerháth Kincső időn túli szabaddobásával 16-18-as állásnál mentek pihenőre a felek.

A második játékrészt nem kezdte jól az ÉRD, technikai hibák hátráltatták a csapatot, amelynek köszönhetően ismét négy góllal elmentek a vendégek (16-20). Néhány perc kellett csak hozzá, hogy ezt a hátrány ledolgozza a csapat, Kiss Zsófi góljával pedig az egyenlítés is meglett(20-20).

Jött egy 5-0-s roham, így átvette a vezetést az ÉRD. Imre Szofi remekül védett az érdi kapuban, míg elöl a hétgólos Gerencsér Fanni és az összesen 13 találatig jutó Kellermann Dóra volt elemében.

Később azonban még kiegyenlített a SZISE, de a véghajrában az érdieknek jött ki jobban a lépés.

Imre Szofi hétméterest is védett, valamint Kellermann lövései is betaláltak, így szoros végjátékban 35-33-ra sikerült nyerni.

Négy fordulót követően az ÉRD hibátlan teljesítményével második a tabellán. Mindössze a jobb gólkülönbség miatt – pontazonosság mellett – a Szombathelyi KKA előzi meg az érdieket.

NB I/B, 4. forduló

ÉRD – SZISE-Bamba Marha
Érd Aréna

ÉRD: Németh – Dávid-Azari 2 (1), Gerháth 6, Kiss D. Zs. 3, Kellermann  13, Panyi 3, Háfra 1.

Csere: Imre (kapus), Szakály, Gerencsér 7, Braun, Landi, Bánhidi.

forrás: handballerd.hu / fotó: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email