Érd kézi

Pécsi győzelmével a tabella élére repült az ÉRD

Érd kézi

Pécsi győzelmével a tabella élére repült az ÉRD

Bravúros játékkal, magabiztos fölénnyel győztek idegenben az érdi lányok.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Gerháth Kincső és Sztankovics Réka góljaival indult a mérkőzés, azonban gyorsan két kiállítás is becsúszott az Érdnek, de az emberhátrány nem törte meg a lendületet, hiszen így is sikerült betalálni. Németh Kata remekelt a kapuban, a játék 7. percében hétméterest védett, így a remek kezdésnek köszönhetően kétgólos hátrányban volt a házigazda(2-4).

Az Érd nem adott lejjebb a tempóból, így 4-7-nél jött a pécsiek első időkérése.

A folytatásban nehezen került igazi támadóhelyzetbe a pécsi együttes, de érdi oldalon is akadtak hibák, viszont az első félidő derekára már  nyolc gólra növelte az előnyét az Érd, az első félidő hajrájához érve Szakály Flóra találatával meglett a közte tíz is (7-17). A hátralévő pár percben azonban próbált felzárkózni a PEAC, de a szünetre így is kilenc gól volt az Érd javára a különbség (10-19).

A második játékrész elején felzárkóztak a hazaiak 7 gólra. Egy 6-1-es érdi szériát követően azonban megpecsételődött az ellenfél sorsa, hiszen így tizenkét gól lett a két csapat közti különbség. A meccs végeredménye is hasonlóan alakult, az Érd tizenegy góllal győzte le ellenfelét, 36-25-re nyertek Simics Judit lányai. A csapat eddig mindhárom mérkőzését megnyerve az élre állt a tabellán.

 

NB I/B, 3. forduló

PTE PEAC-SIPO – ÉRD 25-36 (10-19)
Pécs, Egyetemi sportcsarnok

ÉRD: Németh – Dávid-Azari 6 (2), Gerháth 3, Sztankovics 3, Kellermann  7, Panyi 4, Braun 1.
Csere: Imre (kapus), Berényi 4, Gerencsér 1, Kiss D.Zs 3, Háfra 1, Szakály 3, Landi.

fotó: handballerd.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email