230816-erd-vasas-kezilabda

Felemás mérleg a Vasas ellen

230816-erd-vasas-kezilabda

Felemás mérleg a Vasas ellen

Két mérkőzést is játszott a héten az NB I/B-s Érd az NB I-es Vasas ellen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Két egymással mondhatni helyet cserélő csapat mérkőzött meg egymással két alkalommal is egy héten belül. Az NB I-ből hosszú évek sikerszériája után kiesett Érd az élvonalba frissen feljutott Vasassal játszott a felkészülés jegyében.

Az első felvonást még a múlt héten rendezték az Érd Arénában. Akkor az első félidőt a házigazda hozta 19-18-ra és a mérkőzést is megnyerte 37-35-re. Azon a találkozón Dávid-Azari Fruzsina 13, Sztankovics Réka 6 gólt szerzett.

A napokban újra egymásnak feszült a két gárda, ezúttal azonban a fővárosban. Az első harminc percet követően négygólos előnyre tett szert a Vasas. 19-15-ös fordulás után a második játékrészben sem tudott felzárkózni az Érd, sőt, tovább nőtt a különbség a két együttes között. Az angyalföldiek végül 34-26-ra nyertek és sikerült visszavágniuk a korábbi fiaskóért. A mieink legeredményesebb játékosa ismét Dávid-Azari Fruzsina volt tíz találattal.

Simics Judit alakulata péntektől Orosházán, felkészülési tornán lép pályára, NB I/B-s és NB II-es ellenfelekkel szemben.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email