230702-strandbirkozas-erdi-spartacus-sikerek

Kaszás Elza és Végh Richárd is remekelt a strandbirkózó ob-n

230702-strandbirkozas-erdi-spartacus-sikerek

Kaszás Elza és Végh Richárd is remekelt a strandbirkózó ob-n

Az Érdi Spartacus versenyzői hatszor álltak dobogóra az országos bajnokság második állomásán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A címvédő Végh Richárd újabb sikerét hozta a strandbirkózó országos bajnokság második fordulója. Az első játéknapon is aranyérmes, tavaly bajnoki címet ünneplő érdi sportoló a +90 kg-os mezőnyben lépett homokra Soltvadkerten. A nyitó etaphoz képest kisebb indulói létszámot hozó versenyen ezúttal sem volt kérdéses a végső győztes kiléte, Végh Richárd veretlenül nyerte meg a tornát. A nemrég Argentinában és Szingapúrban is érmet szerző, indonéziai versenyre készülő Végh a papírformának megfelelően vezeti az összetett rangost súlycsoportjában, és jó előjelekkel várhatja a bajnokság utolsó, siófoki döntő fordulóját.

Az Érdi Spartacus SC másik aranyérmét Kaszás Elza szállította, aki az U18-as korosztály 60 kg-os súlykategóriájában utasította maga mögé valamennyi riválisát.

A Szpari három ezüstéremmel zárta a seregszemlét: az U18-asoknál Kaszás Lilla +60, Gyenes Bence +80 kg-ban végzett másodikként, míg a felnőtt nőkv70 kg-os mezőnyében Baljer Roxána lett második. Az érdi klub éremkollekcióját Baljer Kitti tette teljessé, aki Kaszás Elza kategóriájában zárt harmadikként.

Fotó: Érdi Spartacus SC

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email