palyazatPixabay_230608.jpg

Több százezres támogatást igényelhetnek Érden a civilek

palyazatPixabay_230608.jpg

Több százezres támogatást igényelhetnek Érden a civilek

A pályázatokat június 16-ig nyújthatják be az önkormányzathoz.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Idén is pályázhatnak önkormányzati forrásra az Érden működő egyesületek, alapítványok. A pénzügyi támogatást különféle kulturális, természetvédelmi egészségügyi, szabadidős, ifjúsági, turisztikai, bűnmegelőző és integrációs programok szervezésére, kiadványok készítésére fordíthatják. A működési költségeiket is fedezhetik ebből a forrásból a civilek.

Fontos kitétel, hogy a támogatást csak olyan programra lehet igényelni, ami a pályázat kiírását követő egy éven belül megvalósul. Egy szervezet csak egy pályázatot nyújthat be. A támogatási keret összege 15 millió forint, a pályázatonként elnyerhető támogatás összege legfeljebb 600 ezer forint lehet. A pályázatot június 16-ig nyújthatják be a szervezetek.

A pályázatok elbírálásánál előnyt élveznek az érdi székhellyel rendelkező pályázók, továbbá azok a szervezetek, amelyek a pályázati cél megvalósításához saját forrással is rendelkeznek. Az idei évben már nem érdi székhelyű szervezetek is indulhatnak, de csak akkor részesülhetnek támogatásban, ha az érdiek elbírálását követően még nem merült ki a rendelkezésre álló keret.

Erre akár még esély is lehet, hiszen, mint a Polgármesteri Hivatalnál megtudtuk, június 8-ig összesen egy pályázat érkezett. A pályázati dokumentáció a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán vehető át, vagy letölthető az Önkormányzat honlapjáról. További részleteket a pályázattal kapcsolatban itt találnak olvasóink.

 

 

Fotó: Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email