Hamarosan útjára indul a harmadik Érdi Piknik

Ma este útjára indul a bulivonat Érden

Hamarosan útjára indul a harmadik Érdi Piknik

Ma este útjára indul a bulivonat Érden

Péntek este 8-kor T. Danny koncertje robbantja be a három napon át tartó Érdi Pikniket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Idén már harmadik alkalommal szervezi meg a város az Érdi Pikniket a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében, ahol péntek estétől vasárnap hajnalig várják a bulizni, kikapcsolódni vágyókat.

Wolf Katalin, a Szepes Gyula Művelődési Központ igazgatója és a program egyik főszervezője az Érd FM kérdése kapcsán elmondta, már az első Érdi Pikniket is nagyon jól fogadta a közönség. Mint fogalmazott, őket illeti a „legnagyobb pacsi”, hiszen a hozzáállásukkal és javaslataikkal sokat segítettek, hogy milyen irányba fejlődjön a rendezvény.

Ha a három nap kínálatát böngésszük, akkor látható, amit a szervező is csak megerősített, hogy próbáltak minél több korosztályt megszólítani. A bulizásban a legotthonosabban mozgó tizen-huszonévesek mellett a gyerekek, illetve családok is találhatnak kedvükre való koncertet. Sőt, ha a kicsik már alszanak, akár a szülők magukban is visszatérhetnek, hogy felidézzék az egykori tivornyák hangulatát.

Ez utóbbiban segíthet például Somlyai Szabolcs, azaz Dj Sabi, aki az „Emlékek éjszakája” nevű partysorozat tagjaként érkezik Érdre, hogy lemezlovas kollégáival együtt mutassák meg, milyen zenék pörögtek az ezredforduló környéki diszkókban.

„Mindig van egy előzetes elképzelésem, hogy mit szeretnék játszani, de persze figyelem a közönséget is. Az viszont az biztos, hogy a mostani szettben benne lesznek a 1990-es és 2000-es esztendők legikonikusabb slágerei”, fogalmazott Dj Sabi, az Érd FM-nek. Egyúttal hozzátette, még az sem elképzelhetetlen, ha belefér az aktuális zenei miliőbe, akkor közönség is kérhet tőle dalt.

Wolf Katalin elárulta, a korábbiakhoz képest jelentős változás, hogy a színpadot kihozták a kocsiszínből, de reméli, hogy sem ez, sem pedig az időjárás nem zavarja meg az önfeledt szórakozást.

A rendezvény részletes programjáról EZEN AZ OLDALON érdemes tájékozódni.

Szóval már csak néhány óra és kezdődik a harmadik Érdi Piknik. Nézze meg galériánkat az utolsó simításokról!

Fotó: ÉrdMost/Jeney Gergő

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email