kovacsovics_fruzsina_3

Röhögőgörcsöt kapott koncert közben Kovácsovics Fruzsina

kovacsovics_fruzsina_3

Röhögőgörcsöt kapott koncert közben Kovácsovics Fruzsina

A hétvégi Érdi Pikniken fellépő énekesnő az érdi rádióban mesélt a kínos bakiról.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A beszélgetés apropóját az szolgáltatta, hogy április 28 és 30-a között megtartott Érdi Piknik egyik fellépője, a gyerekek között különösen népszerű Kovácsovics Fruzsina volt a vendég az Érd FM: Bundáskenyér című reggeli műsorában.

„Érd a szívem egyik fontos kis csücskében van” – árulta el a műsortvezetőknek a háromszoros Fonogram-díjas dalszerző-énekesnő. Aki nem most jön először Érdre, ugyanis a városunkban élő testvérénél gyakorta megfordul. Minden bizonnyal így lesz szombaton is, hiszen április 29-én, délután fél 5-kor koncertet ad a gyerekeknek az Érdi Pikniken.

A Bundáskenyér műsorvezetői arról is faggatták Fruzsit, valóban visszavonul-e a színpadtól, amiről nemrég beszámolt a magyar sajtó. Az énekesnő mindenkit megnyugtatott, hogy szó sincs erről. Ahogy arról sem, hogy idegösszeomlást kapott volna, amit szintén vele kapcsolatban írtak.

Az interjúban felmerült, hogy Fruzsi ugyan nem lázadó típus, de ha zenéről van szó, akkor szereti a maga útját járni. Ebből pedig már a pályája elején, a Csillag születik című televíziós tehetségkutatóban is akadtak gondjai.

Ahogy az Érdi Piknik másik fellépője, Buda Gábor az Alma Együttesből, úgy Kovácsovics Fruzsina is elmesélt egy érdekes színpadi történetet a múltból. Egy vendég elképesztően mókásan táncolt a közönség soraiban, amitől Fruzsi röhögőgörcsöt kapott éneklés közben. Nem is tudta folytatni a dalt, az illetőt pedig el kellett kísérni onnan, hogy folytatódhasson a műsor.

Az énekesnővel készült interjút, teljes valójában itt lentebb tudják meghallgatni.

Fotó: Facebook/Kovácsovics Fruzsina

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email