erd_kezilabda_vereseg

Egyre nagyobb veszélyben az élvonalbeli tagság

erd_kezilabda_vereseg

Egyre nagyobb veszélyben az élvonalbeli tagság

Dunaújvárosban is a második félidőre fogyott el az érdiek lendülete.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Vendéggóllal kezdődött a DKKA-Érd találkozó az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság 19. fordulójában. A szombat délutáni összecsapáson 8-7-ig többször is előnyt tudott kovácsolni magának Simics Judit együttese, 8-8-at követően viszont már csak futottak az eredmény után az érdiek. A 23. percben 11-8-as előnyben voltak az újvárosiak, a félidei eredmény pedig 14-11 volt szintén a hazaiaknak.

A második játékrész során nem tudott megújulni az Érd, a 34. percben öttel állt jobban a vendéglátó. A 46. minutumban, a DKKA-s Farkas Johanna jóvoltából kialakult az addigi legnagyobb különbség, 25-15 volt az állás.  A végére négy gólra felzárkóztak a vendégek, az utolsó négy érdi találatból hármat Kopecz Barbara jegyzett. A végeredmény 30-26 lett a Dunaújvárosnak, az Érd pedig újabb lépéssel került közelebb az élvonalbeli tagság elvesztéséhez.

Női kézilabda NB I, 19. forduló
DKKA – Érd 30-26 (14-11)
Érdi gólszerzők: Kopecz 8, Fekete 6, Ábrahám, Kerekes, Gerencsér, Sztankovics 2-2, Paróczy, Csiszár-Szekeres, Dávid-Azari, Gerháth 1-1

A tabellán az Érd továbbra is utolsó előtti, 13. helyen áll, három győzelem mellett tizenhat vereséggel és hat szerzett ponttal. Lemaradása a biztos bennmaradást jelentő 12. helyen álló Békéscsabával szemben hat pont.

Fotó: Balogh István/archív

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email