Érdi győzelem Békéscsabán

Idegenben nyert az Érd, elmozdult az utolsó helyről

Érdi győzelem Békéscsabán

Idegenben nyert az Érd, elmozdult az utolsó helyről

Győzelemmel debütált Simics Judit az Érd kispadján, az NB I-es gárda rendkívül fontos két pontot szerzett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Fordulatokkal és izgalmakkal tarkított bajnoki mérkőzést nyert meg az Érd az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE vendégeként, a női kézilabda NB I 11. fordulójában. Egyúttal pályafutása első felnőtt NB I-es sikerét aratta a gárda frissen kinevezett vezetőedzője, Simics Judit.

A kiesés elkerüléséért zajló párharcban mindkét félnek kiemelkedően fontos lett volna begyűjteni a győzelemért járó két bajnoki pontot. A találkozó érdi vezetéssel indult, de az első percek után a tizenharmadikban, 7-6-nál már a hazaiak álltak jobban, míg a félidőben, 13-10-nél hárommal is vezettek a  csabaiak.

A második játékrészben, 16-16-nál tudott egyenlíteni az Érd Dávid-Azari Fruzsina találatával, ezt követően pedig többnyire előnyben kézilabdázott a vendégcsapat. A hajrához érve hárommal álltak jobban Fekete Bozsanáék, amiből a végére egy gólnyi fór megmaradt és 26-25-ös győzelmet aratott az Érd.

Sikerével az érdi csapat elmozdult a tabella utolsó helyéről, jelenleg négy ponttal az utolsó előtti, tizenharmadik helyen áll, egyúttal beérte pontszámban a tizenkettedik Békéscsabát.

Női kézilabda NB I, 11. forduló
EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE – Érd 25-26 (13-10)
Érdi gólok: Kopecz 9, Dávid-Azari, Fekete 6-6, Kiss D. 2, Puskás, Paróczy, Ábrahám 1-1

(Fotó: archív)

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email