kézi

Nem akárkivel csapnak össze kedden a kézis lányaink

kézi

Nem akárkivel csapnak össze kedden a kézis lányaink

Három nappal a szezonnyitó NEKA elleni győzelem után kedden ismét pályára lép a női kézilabda csapatunk. Lányaink az Érd Arénában a címvédő Győri Audi ETO KC-t fogadják.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Sikerrel vette az első akadályt csapatunk, a NEKA ellen idegenben. Most viszont jóval nehezebb feladat vár Paróczy Sáráékra  a címvédő ellen. A Győr már augusztus 26-én megkezdte a bajnokságot, miután Kisvárdán idegenben (19-32), majd a hétvégén hazai pályán a Budaörs ellen is magabiztosan nyert Ambros Martin együttese (33-24), egyből a tabella élére állt.

Meglepetésre a góllövőlistát nem győri játékos vezeti. Két meccs után, 15 góllal a Kisvárda légiósa, Akijama Nacumi az első. A második helyen viszont az Érd átlövője Kopecz Barbara áll 11 találattal.

Három Rába-parti játékos is nyolcszor talált be idén: a két régi-új győri Yvette Broch és Ana Gros mellett Stine Oftedal áll holtversenyben a hetedik pozícióban, de hét góllal Schatzl Nadine és Estelle Nze-Minko sincs még lemaradva.

Broch és Gros mellett további két új érkezője volt a Győrnek a nyári átigazolási szezonban. Sandra Toft Brestből, Line Haugsted Viborgból tette át székhelyét. A tavalyi keretből többen távoztak, így Crina Pintea, Laura Glauser, Szemes Szonja, Kürthi Laura, Sztankovics Kyra sem folytatja már a győrieknél. Gerencsér Fanni épp hozzánk, Érdre igazolt, Amandine Leynaud pedig visszavonult. A kölcsön után végleg maradt előző szezonbeli csapatánál Pál Tamara és Farkas Johanna is. Háfra Noémi viszont idén az Odense együttesénél játszik kölcsönben.

A Győr kerete így sem gyengült, nem vár tehát könnyű mérkőzés Horváth Roland tanítványaira. Vezetőedzőnk elmondásra szerint ezeket a mérkőzéseket arra kell használni, hogy gyakoroljon a csapat és még jobban élesítsük magunkat arra az időszakra, amikor meghatározó pontokat kell gyűjtenünk.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email