20220804_181115

Itthon nyert edzőmeccset az Érd

Először játszott hazai környezetben az ÉRD élvonalbeli női kézilabdacsapata a nyári felkészülés alkalmával. Horváth Roland együttese a másodosztályú Komárom ellen lépett pályára az Érd Arénában, és hétgólos győzelmet aratott.

A 31-24-es sikerből Kopecz Barbara nyolc góllal vette ki a részét, de Fekete Bozsana, Sztankovics Réka és Puskás Lilla is hozzájárult négy-négy góllal a találkozó behúzásához.

Az Érd számára ez volt a második edzőmérkőzés a 2022/2023-as szezonrajt előtt: még a mátraházi edzőtábor zárásaként 32-26-ra maradt alul az Alba Fehérvárral szemben. Augusztusban további négy felkészülési összecsapás vár Kántor Kamilláékra, mielőtt szeptember elején elrajtol az új idény az NB I-ben.

Női felkészülési mérkőzés:
Érd – Komáromi VSE 31-24

Az augusztusi menetrend:
2022. augusztus 5. 13:00 Érd – MTK Budapest
2022. augusztus 10., 16:00 Érd – Praktiker-Vác
2022. augusztus 17, 15:30 Praktiker-Vác – Érd
2022. augusztus 25. 16:00 Érd – Kispest

(Fotó: Pecsuvácz Péter)

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email