Női kézi: Szombathelyi KKA – ÉRD – élő közvetítés!

Sorsdöntő mérkőzést vív egymással a K&H női kézilabda liga 25. fordulójában a Hungast Szombathelyi KKA és az ÉRD. Amennyiben a vendég érdiek pontot szereznek, vagy legfeljebb hatgólos vereséget szenvednek, biztosan megőrzik NB I-es tagságukat.

15 órától a kieső helyen álló Hungast Szombathelyi KKA vendégeként vív rangadót a K&H női kézilabda liga utolsó előtti, 25. fordulójában az ÉRD, amely csupán egy hét gólnál nagyobb különbségű vereséggel kerülne bajba a bennmaradásért folytatott versenyben.

A Szombathelynek legalább nyolc góllal kellene legyőznie az ÉRD-et ahhoz, hogy az utolsó fordulóra is megtartsa NB I-ben maradási esélyeit, hiszen a két csapat előző mérkőzésén 32–25-re győzött hazai pályán az ÉRD, így ezt a hátrányt kellene ledolgoznia Pődör Zoltán tanítványainak, akiknek ráadásul az utolsó fordulóban az MTK Budapest vendégeként is nyerniük kellene, miközben Kopecz Barbaráék a 26. körben a Budaörsöt látják vendégül.

A mérkőzést a Szombathelyi KKA YouTube csatornáján élőben közvetítik!

Részletes beharangozónk ide kattintva olvasható!

K&H női kézilabda liga, 25. forduló
Hungast Szombathelyi KKA – ÉRD
SZKKA: Balog, Tomasevic, Christe (kapusok), Bíró D., Csire, Sztoszics, Szekerczés, Horváth A., Horváth P., Szmolek, Gheorghe, Pődör R., Gorilszka, Zsákovics, Virág, Győri V.
Vezetőedző: Pődör Zoltán
ÉRD: Hadfi, Kántor (kapusok), Paróczy, Vukajlovics, Kopecz B., Fekete B., Szabó Kitti, Horváth D., Mód, Takács C., Mézes, Bódi, Kóka, Sztankovics, Csáki, Kiss D. Zs.
Vezetőedző: Horváth Roland

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink

Három személyautó ütközött össze az M0-ás autóút 48-as kilométerénél, az M3-as felé vezető oldalon,
Pieronymus Kosch grafikusművész alkotásaiból nyílik kiállítás június 24-én, 18 órakor az Érdi Galériában.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email