22_03_29_erdmost_nincskep

Giro d’Italia: önkéntesek kerestetnek

22_03_29_erdmost_nincskep

Giro d’Italia: önkéntesek kerestetnek

Önkéntesek jelentkezését várják a Giro d'Italia kerékpárverseny tárnoki szakaszához. Az érintett útszakaszok biztosításában, a protokolláris tevékenységek ellátásában, a kísérő programokban és a médiaállomás munkájának segítésében vehetnek részt a jelentkezők.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A 105. alkalommal megrendezett híres Giro d’Italia kerékpárverseny magyarországi szakasza május 6-án érinti nemcsak Érdet, hanem Tárnokot is.

A Giro d’Italia az országúti kerékpársport egyik legjelentősebb versenye. A világ közel 160 országában évről évre több mint 800 millióan követik a televízió képernyőjén keresztül, a helyszíneken pedig naponta további több ezer szurkoló kíséri figyelemmel. 

A Giro nem csak egy sportesemény, hanem egy fesztivál, népünnepély is egyben. A települések, melyeken áthalad a mezőny, kiemelt érdeklődésben részesülnek majd, nem csupán a magyar és a nemzetközi média részéről, hanem az ide ellátogató turistáknak és a kerékpársport szerelmeseinek köszönhetően is.

Ahhoz, hogy a Giro d’Italia kiemelkedő színvonalát és szervezettségét biztosítani tudják, olyan vállalkozó kedvű helyi, vagy a település környezetében élő lakosokat keresnek, akik segíthetik a szervezési munkálatokat – írja a Tárnoki Tények. 

Olyan önkéntesek jelentkezését várják, akik szívesen részt vesznek a FanZone-ban történő irányításban, illetve a verseny útvonala által érintett útszakaszok biztosításában, a helyszínre kilátogató VIP vendégekkel kapcsolatos protokolláris tevékenységek ellátásában, a kísérő programok aktivitásainak támogatásában, és végül, de nem utolsósorban a helyszíni médiaállomás munkájának segítésében.

Ha kedvet kaptál a programhoz, és te is szeretnél önkéntes lenni, akkor emailben jelezd Takács Attilának ezen a címen: attila.takacs1972@gmail.com

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email