22_03_29_erdmost_nincskep

Mikor viszik el a szemetet Budaörsön?

A szolgáltatóváltás után még fél évig használhatók a tavalyi szemeteszsákok Budaörsön – olvasható a város honlapján, ahol részletezték a legfontosabb tudnivalókat a hulladékkezelést illetően.

Mint beszámoltunk róla, 2022. január 1-től az Érd és Térsége Hulladékkezelő helyett a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. keretein belül működő FKF Hulladékgazdálkodási Divízió végzi a hulladékszállítási közszolgáltatást Budaörsön. A döntés nem hátráltatja az ÉTH fejlesztését és a regionális hulladékgazdálkodás színvonalának emelését.

A budaors.hu-n részletezték az új szolgáltató ügyfélszolgálati feladatait a BTG látja el és a budaörsi nagyáruházakban már kaphatók az új, narancs színű többlethulladékos zsákok és a biológiailag lebomló zöldhulladékgyűjtő-zsákok is.

A szemetet továbbra is a megszokott napokon viszik el az FKF munkatársai, de a kukákat már előző este érdemes kitenni, mert reggel 5, a lakótelepen 6 óra után már mehet értük a szolgáltató.

A hulladéktároló tartályokat és a többlethulladékos zsákokat – a helyi önkormányzat rendeletével összhangban – az eddig megszokott ürítési napokat megelőző estétől másnap reggel 5-ig, lakótelepi övezetben reggel 6-ig kérik a ház elé kikészíteni.

A kommunális és szelektív hulladék gyűjtésére szolgáló, jelenleg meglévő tartályok a jövőben is használhatók, azok cseréjére nem kerül sor a szolgáltatóváltás miatt.

A már kiváltott – ÉTH-logóval ellátott és komposztálható zöldhulladék feliratú – zsákok fél évig még használhatóak. 2022 januárjától az új, narancs színű többlethulladékos zsák és a biológiailag lebomló zöldhulladékgyűjtő-zsák az ügyfélszolgálaton, valamint a budaörsi nagyáruházakban beszerezhető.

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatással kapcsolatos ügyfélszolgálati tevékenységet a BTG Nonprofit Kft.-vel való együttműködés keretében látja el a szolgáltató, az alábbi elérhetőségeken:

www.fkf.hu/budaors<http://www.fkf.hu/budaors>
BTG Nonprofit Kft.
Cím: 2040 Budaörs, Dózsa György utca 21.

Központi Iroda nyitvatartás:
Hétfő: 7:30-15:30
Szerda: 7:00-19:00
Péntek: 7:30-12:30

Kapcsolat:
Tel.: 06 80 353 353
E-mail: budaors@fkf.hu<mailto:budaors@fkf.hu>
honlap: http://www.fkf.hu/budaors

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email