22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: a Győré a két pont – hivatalos

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: a Győré a két pont – hivatalos

Mint az sejthető volt, a vétlen Győri Audi ETO KC 10–0-s gólkülönbséggel kapta meg a két pontot azok után, hogy elmaradt a november 2-én 18 órára kiírt ÉRD elleni idegenbeli mérkőzése.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámoltunk róla, elmaradt az eredetileg november 2-án, 18 óra kiírt ÉRD–Győri Audi ETO KC mérkőzés a K&H női kézilabda liga 10. fordulójában, mert az érdiek egyik játékosáról nem sokkal a mérkőzés előtt derült ki, hogy pozitív koronavírus-tesztet produkált.

Amikor az esetre fény derült, a győriek már az ÉRD Arénában tartózkodtak. Az érdi klubvezetés azonnal megkezdte az egyeztetéseket a Magyar Kézilabda Szövetség Versenyirodájával, de a mérkőzés későbbi időpontban való lejátszása nem volt lehetséges, ezért az érdiek úgy döntöttek – a győri játékosok egészségének megőrzése érdekében is –, hogy nem állnak ki a 10. fordulóból előrehozott mérkőzésre.

Mint ahogy az sejthető volt, a mérkőzésért járó két pontot 10–0-s gólkülönbséggel a Győri Audi ETO KC-nak ítélte a Magyar Kézilabda Szövetség Verseny Albizottsága.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email