22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: elmarad az ÉRD és a Győr meccse

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: elmarad az ÉRD és a Győr meccse

Pozitív koronavírus-tesztet produkált az ÉRD egyik kézilabdázója, amely miatt elmarad az együttes november 2-án 18 órára kiírt Győri Audi ETO KC elleni mérkőzése a K&H női kézilabda liga 10. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A mérkőzést később sem játsszák le, így a két pontot vélhetően a vétlen a Győri Audi ETO KC kapja meg 10–0-s gólkülönbséggel, ha a Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága is így dönt.

Mint a győriek honlapja fogalmaz, az együttes már az ÉRD Arénában tartózkodott, amikor kiderült a pozitív koronavírusos eset. Az érdi klub vezetése azonnal megkezdte az egyeztetéseket a Magyar Kézilabda Szövetség Versenyirodájával, de a mérkőzés későbbi időpontban való lejátszása nem volt lehetséges, ezért az érdiek úgy döntöttek – a győri játékosok egészségének megőrzése érdekében is –, hogy nem állnak ki a 10. fordulóból előrehozott mérkőzésre.

„Szeretném megköszönni az érdi sportegyesületnek és külön Fenyőházi Nagy Andrea ügyvezető asszonynak, hogy végül a ki nem állás mellett döntöttek. Azt gondolom, hogy a legmegfelelőbb, a fair-play szellemiségét szem előtt tartó döntés született meg, tekintettel mindenekelőtt a játékosok egészségére, valamint klubunk sportszakmai céljaira. A fertőzött játékosnak jobbulást, az Érd csapatának pedig sok sikert kívánok a továbbiakban.” – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC elnöke.

Információink szerint az ÉRD jelen állás szerint a november 5-re, 18 órára kiírt DVSC-SCHAEFFLER elleni idegenbeli mérkőzését lejátssza.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email