22_03_29_erdmost_nincskep

A TAJ-szám érvényességére figyelmeztetnek

22_03_29_erdmost_nincskep

A TAJ-szám érvényességére figyelmeztetnek

2021. február 12-től előre fizetés ellenében látják el azokat a betegeket, akik több mint hathavi egészségügyi szolgáltatási járulékot halmoztak fel. Az érdi rendelőintézet főigazgatója szerint az érintettek száma töredékére csökkent, a napokban így is öt tartozásról értesítő levelet küldött ki.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámoltunk róla, február 12-től érvénytelenné válik a TAJ száma azoknak, akik egészségügyi szolgáltatási járulékból több mint hathavi tartozást halmoztak fel. A NAV kiemelte, több lehetőség van rá, hogy tartozás esetén elkerüljük a következményeket. A tartozás utalással és csekken is befizethető.

A Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény főigazgatója a rendelő közösségi oldalán beszámolt róla, hogy első jelzésük óta, azaz fél év alatt töredékére csökkent azok száma, akiknek TAJ-kártyája mögött nincs járulékfizetés.

Megjegyezte azonban, hogy február 11-én így is öt olyan levelet írt alá, amelyben tartozásról értesítik az állampolgárt. Kifejtette, ha ez az öt beteg február 12. után visszajön kontrollra, akkor őket már csak előre fizetés után látják el.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email