22_03_29_erdmost_nincskep

Megkezdődött a tanítás az új épületben

22_03_29_erdmost_nincskep

Megkezdődött a tanítás az új épületben

A Batthyány tanulói és pedagógusai hétfőtől már az új épületben tanulhatnak, taníthatnak. Óriási várakozás előzte meg az intézmény birtokbavételét - mondta el az Érd FM 101.3 kérédésre az igazgató.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 Az elmút hét három tanítás nélküli munkanapja alatt tudtak átköltözni és otthonosan berendezni a tantermeket az iskola pedagógusai, mint arról korábban már írtunk.

A hétfő két osztályfőnöki órával indult a Batthyány iskola minden tanulójának, hogy meg tudják ismerni az új épületet. Sőt, hétfőn látogatta meg őket a Mikulás is, aki ezúttal nem járta körbe az osztályokat, hanem egy számára berendezett sarokban, azaz Mikulás szobában fogadta a nebulókat.

Kozma Zoltánné az Érd FM 101.3 kérdésére elmondta, hogy egyelőre a szaktantermek bútorzata nincs még az új épületben, de ez most nem annyira zavaró, mert a rendkívüli, járványügyi szabályok miatt amúgy sem vándorolhatnak egyik teremből a másikba a diákok.

A bútorbeszerzés kapcsán az igazgató még hozzátette, hogy az volt a cél, hogy egy minimális felszereléssel el tudják indítani itt a tanulást, de például az öltözőszekrényeket csak a téli szünetben fogják megkapni, ami most, rossz időben kisebb kényelmetlenséget okoz nekik, ugyanakkor próbálják megoldani. A végleges táblák érkezésére is még várnak, azokat január közepére ígérték, hogy megkapja az iskola.

Az Érd FM 101.3-on Kozma Zoltánné igazgató beszélt még arról is, milyen lesz idén a karácsonyi ünnepség az iskolában.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email