22_03_29_erdmost_nincskep

Költözködik a Batthyány

22_03_29_erdmost_nincskep

Költözködik a Batthyány

December 2-4. között átköltözködnek a pedagógusok a régi, bontásra váró forfaépületből az új általános iskolai szárnyba. A három tanítás nélküli munkanapot követően, hétfőn, már az új iskolában kezd a tizenhét osztály. Videóval.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Így festett csütörtökön az egyik tanterem, még a régi épületben:

Az új szárnyba már megérkeztek az önkormányzat által beszerzett székek, asztalok, szerdától péntekig pedig az iskola munkatársai összecsomagolták azokat a kiegészítő bútorokat, kisebb eszközöket, amelyekre szükség lesz a tanításhoz.

Mint Kozma Zoltánné igazgató elmondta, folyamatosan jönnek az új bútorok, december közepén öltözőszekrényeket, januárban táblákat várnak. Az éttermi berendezés már megérkezett, így az étkezést is biztosítani tudják a tanulók számára.

Ami a költözést illeti, az iskola dolgozóinak főként csomagolni, dobozolni kellett, a szállítók, illetve a kivitelezők segítenek a régi iskolából átvinni a bútorokat az újba.

Természetesen nemcsak az általános iskolai szárnyat, hanem a hozzá tartozó udvart – és benne a játszóteret – is birtokba tudják venni hétfőn a gyerekek. A sportpályák (a régi iskolaudvaron) később készülnek majd el, hiszen ott fel kell húzni a gimnáziumi szárnyat is. A tornacsarnokot természetesen használhatják a diákok.

Az új iskoláról itt és itt talál több fotót.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email