22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: Magyar Kupán járt a Danubius

22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: Magyar Kupán járt a Danubius

Hétvégén Tatán rendezték a párbajtőrvívók Magyar Kupa-küzdelmeinek második fordulóját, ahol az érdi központú regionális klub, a Danubius RSC nyolc párbajtőrözője lépett pástra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A férfiak egyéni küzdelmeiben a legjobban Karácsony Ábel szerepelt, aki a csoportkört négy győzelemmel és egy vereséggel tudta le. A főtábla második körében, a 64 között azonban BVSC-s ellenfelétől vereséget szenvedett, így 34. helyen zárt. Az érdiek közül Nagy Balázs 72., Németh Dávid 85., Fazio-Zalányi Zoltán 97. lett a 117 indulót felvonultató mezőnyben.

A nőknél egyéniben két érdi ragadott tőrt, Csomós Flóra a három sikerrel és két vereséggel teljesített csoportkör után a 64 között is nyert egy meccset, de a 32 között kikapott, ezáltal 28. helyen végzett. A még csak utánpótláskorú Hajdu Laura Nóra 78. helyen végzett.

Csapatban is mindkét nemnél elindult a Danubius RSC. A férfiaknál az érdi kvartett a PTE-PEAC legyőzése mellett az Alba Régia Vívó Akadémiától és az OMS-Tatától vereséget szenvedett, így tizedik lett, míg a nőknél – Csomós és Hajdu mellett Füleki Bernadett és Gajdán Zsófia volt az érdi csapat tagja – a Danubius a BVSC-től és a Szolnoki Sportiskolától kikapott, de a Debreceni Sportiskolát legyőzte, így hetedik helyen zárt.

Magyar Kupa, 2. forduló, Tata
Férfi párbajtőr egyéni
34.
Karácsony Ábel
72. Nagy Balázs
85. Németh Dávid
97. Fazio-Zalányi Zoltán
Női párbajtőr egyéni
28.
Csomós Flóra
78. Hajdu Laura Nóra
Férfi párbajtőr csapat
10.
Danubius RSC (Fazio-Zalányi Zoltán, Karácsony Ábel, Nagy Balázs, Németh Dávid)
Női párbajtőr csapat
7.
Danubius RSC (Csomós Flóra, Füleki Bernadett, Gajdán Zsófia, Hajdu Laura Nóra)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email