22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: sokáig vezetett, a sorcsere után kikapott Cegléden az Érd

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: sokáig vezetett, a sorcsere után kikapott Cegléden az Érd

3-1-es vereséget szenvedett a Ceglédi VSE vendégeként a nyáron jelentős átalakuláson áteső Érdi VSE. A két NB III-as Pest megyei együttes edzőmeccsén az érdiek Csiszár Zoltán góljával sokáig vezettek, de a hajrában Limperger Zsolt "sorcseréje" után fordítottak a hazaiak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Noha hét játékos távozott az NB III Nyugati csoportjának legutóbbi kiírásában az élen végző Érdi VSE-től, a következő csapat már egész jól alakul. Popov Patrik után további három játékos döntött úgy, hogy a következő idényben Limperger Zsolt csapatát erősíti: Honti Attila másodszor is visszatér az Érdi VSE-hez. A 26 éves jobb bekkel kezdőként is számolt a vezetőedző, ahogy a 28 éves jobb oldali mindenes, a Taksonyból érkező Fürjes Ádám, a 18 éves, Honvédtól érkező Földesi Dominik, valamint a már bemutatott Popov Patrik is a pályán volt a kezdő sípszó elhangzásakor, ahogy a megállapodáshoz közel álló, Budafokról érkező 18 éves középpályás, Farkas Bálint is.

Jól indult a mérkőzés, az első percekben az érdieknek akadtak nagyobb helyzeteik. A háromvédős rendszer – melyben pályára küldte csapatát Limperger Zsolt – is jól működött. A kiegyenlített meccs első gólját a 13. percben Csiszár Zoltán szerezte meg, aki Koós Gábor baloldali szögletét Mikler Dánielt megelőzve fejelte a kapuba.

A szünetig ugyan mindkét fél több helyzetet kidolgozott, de egygólos érdi előnnyel fordultak a felek.

A második játékrészben sem változott a játék képe, egészen a 63. percig, amikor az Érdi VSE szinte sort cserélt. A kezdőből mindössze Bozsoki Imre és Koós Gábor maradt a pályán, érkezett viszont Borek Norbert, Csala Dávid, Pintér Olivér, Kertész Bence, Fügedi Ákos, illetve négy próbajátékos, Molnár Bence, Miskei Milán, Barizs Martin és Varga Tamás is.

Ezt követően több szép támadást is vezettek a fiatalok, de a 73. percben Borek Norbert kirúgása a hazaiak csatárának, Pappnak a lábáról az érdi kapuba pattant (1-1).

Nem sokkal később egy jobboldali akciót követően Laczkó Milán révén megfordította a meccset a házigazda (2-1), amely a 3-1-es végeredményt Majoros Szabolcs találatával a 86. percben állította be.

“Hatvan percig rendben voltunk, vezettünk is egy nullra. Első edzőmeccsünk volt és nyolc kezdőnk nem volt és nem is lesz, szóval ahhoz képest biztató volt. A cserék után másképp nézett ki az egész, de én az első hatvan percből indulok ki, az volt a mérvadó” – értékelt Limperger Zsolt.

Az Érdi VSE következő edzőmérkőzését július 11-én, 10 órától a Bács-Kiskun megyei első osztályban szereplő Kerekegyháza ellen vívja az Ercsi úti Sporttelepen.

Felkészülési mérkőzés
Ceglédi VSE-Érdi VSE 3-1 (0-1)
Érdi VSE: Kertész F. – Honti, Bozsoki, Csiszár – Fürjes, Kalmár, Koós, Földesi – Farkas B., Popov, Kollega
Csereként pályára léptek (a 63. perctől): Borek (kapus), Csala, Kertész B., Pintér O., Fügedi, Molnár B., Miskei, Barizs, Varga T.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Papp (72. p.), Laczkó (77. p.), Majoros (87. p.), ill. Csiszár Zoltán (13. perc)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email