22_03_29_erdmost_nincskep

Tizenegy fát ültettek el az Erdőszéle óvoda udvarán

22_03_29_erdmost_nincskep

Tizenegy fát ültettek el az Erdőszéle óvoda udvarán

Tizenegy fát ültetett el szombaton Csőzik László polgármester és a Szövetség Érdért frakció képviselői az Erdőszéle óvoda udvarán. Három platán és nyolc hárs ad majd árnyékot a gyerekeknek. A Föld napi akcióra a saját pénzükből vásárolták a csemetéket, 143 ezer forint értékben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Igazi, majd 3 órán át tartó kihívás volt a sziklás, kopár talajban kiásni a gödröket, nyoma sem volt a kertben a várt felszínzáró termőföldrétegnek – írja közösségi oldalán a polgármester.

Hiányoznak a piciknek az árnyékot adó fák az udvarból, mostantól viszont 3 platán és 8 hárs kezdheti meg „pályafutását” az otthont adó földlabdából kiszabadulva. Reméljük, nem kell sokat várni, amíg megered a lombjuk, és jó nagyra megnőnek

– tette hozzá a városvezető, aki köszönetet mondott  Balogh Csabának és csapatának a nehéz talaj kiásásában, illetve a csemeték és a támasztókarók szállításban nyújtott segítségért, valamint a Fejér-B.Á.L. Zrt.-nek: a szomszédos építkezésről kértek kölcsön talicskát, és jobb minőségű földet a fáknak.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email