22_03_29_erdmost_nincskep

Megviseli az embert a sok bántás

22_03_29_erdmost_nincskep

Megviseli az embert a sok bántás

Judy, a Groovehouse énekesnője az Instagramon tett közzé egy levelet, melyet egy ismeretlen írt neki. Balesete óta másodszor kapott ennyire kemény, primitív sorokat, de nem haragszik, csak lelki bántalmazóját félti. Vele, valamint Erdős Edina kineziológussal beszélgettek a témáról a Bundáskenyerben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd FM 101.3 reggeli műsorában a Bundáskenyérben a lelki bántalmazásról beszélgetett Ba-Nyilas Hajnalka és Urbán Szabolcs annak apropóján, hogy karambolban összetört, és számtalanszor műtött, plasztikázott arca miatt sértegették a Groovehouse énekesnőjét.

Judy nem háborog, inkább félti lelki bántalmazóját. Nem véletlenül.Judy 1998-ban súlyos autóbalesetet szenvedett, az arca teljesen összeroncsolódott, számos műtéttel tudták csak helyrehozni – ehhez képest a levélíró primitív módon a külseje miatt támadta az énekesnőt. „Kívülről és belülről is rohadt csúnya vagy. Lehet a lelked is karambolózott, nem csak a tested” – áll többek közt a hosszú bejegyzésben.

Az énekesnő telefonon nyilatkozott a reggeli műsorban, amit alább tud visszahallgatni.


Erdős Edina, kineziológus-coachot pedig arról kérdezték, hogy milyen gyerekkori trauma éri azt az embert aki így viselkedik; és miért ne vegyük magunkra ez ilyen típusú viselkedést? 


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email