22_03_29_erdmost_nincskep

Koronavírus: mi lesz az érdi vásárokkal?

22_03_29_erdmost_nincskep

Koronavírus: mi lesz az érdi vásárokkal?

Április 24. és 26. között rendezte volna a megyei iparkamara a Nyitnikék Kiállítás és Vásárt, ám a környék vállalkozóinak seregszemléjét elnapolják - tudtuk meg Kupcsokné Polyák Ágnes főszervezőtől. A Magyarok Érdi Vásárát, úgy néz ki, megrendezheti március végén az Éltető Értékeinkért Egyesület.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint ismeretes, veszélyhelyzet elrendeléséről döntött szerdán a kormány; többek közt megtiltják a 100 főnél nagyobb beltéri, 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását.

Érden is több eseményt érint a rendelkezés. Március végén tartanák a Magyarok Érdi Vásárát a főtéren. Szendefi Judit (Éltető Értékeinkért Egyesület) érdeklődésünkre, hogy megrendezik-e a hagyományosan húsvét előtt tartott tavaszi vásárt, így fogalmazott: 

Egyelőre úgy néz ki, hogy ránk nem vonatkozik a kormányrendelet, de addig még változhat a helyzet  (szabadtéren lenne és egy időben nem szokott tömeg lenni). Számolunk vele, hogy esetleg nem tarthatjuk meg, de egyelőre még várunk.

A Nyitnikék Kiállítás és Vásár – amire március 15-éig várták volna a kiállítók jelentkezését – biztos, hogy elmarad, jobban mondva később kerül megrendezésre. Kupcsokné Polyák Ágnes főszervező (PMKIK) ezt egyértelművé tette:

Sajnos a mai sajtótájékoztató választ adott a kérdőjeleinkre: ma éjféltől minden 100 főnél nagyobb rendezvény betiltásra került! Így most elnapoljuk, tehát későbbi időpontra tesszük át, melynek dátumát még nem tudjuk behatárolni.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email