22_03_29_erdmost_nincskep

Úszás: így értékelte a serdülő ob-t a vezetőedző

22_03_29_erdmost_nincskep

Úszás: így értékelte a serdülő ob-t a vezetőedző

Mint beszámoltunk róla, Ángyán Máténak köszönhetően egy-egy arany- és ezüst-, illetve két bronzéremmel zárták a debreceni serdülő országos bajnokságot az Érdi Vízisport Kft. úszói, akik ezt követően jól megérdemelt nyári pihenőre vonultak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

“Máté szereplése az érmek számában kiemelkedett, de az egész csapatot csak pozitívan lehet említeni, ugyanis azok a gyerekek, akik részt vettek, mindannyian nagyon szépen helyt álltak, kiváló egyéni csúcsokat értek el, sokan pontokat is szereztek, a váltónk is döntőbe került, úgyhogy én az egész csapat teljesítményével maximálisan meg voltam elégedve” – kezdett bele értékelésébe Magó Gábor, az Érdi Vízisport Kft. vezetőedzője.

Ángyán kapcsán kitért rá, a 200 méter pillangón nyert aranyérem mellé remek egyéni csúcsot is elért a 2:02,81-es időeredménnyel, míg 200 és 400 vegyesen inkább az éremszerzés volt a cél, amely össze is jött, hiszen 200-on bronz-, 400-on ezüstérmet szerzett.

“A vegyesváltó nagyon meglepett engem, abból a szempontból, hogy nagyon simán jutottak a döntőbe, Máté eredménye itt szintén nagyon meglepő volt, mert jobb időt úszott első emberként háton, mint amivel a 100 méteres egyéni hátúszást megnyerték. Ez gyakorlatilag ranglista-vezető idő és az egyéni bajnoknál is jobb eredményt ért el”

– emelte ki Magó Gábor.

A vezetőedző Tohl Dániel teljesítményét is méltatta, hiszen a hosszútávú gyorsúszószámokban egyéni csúcsokkal végzett 800-on és 1500-on is a hatodik helyen, míg 200 háton a B-döntőben lett második.

A debreceni serdülő országos bajnoksággal véget értek a korosztályos ob-k és az Érdi Vízisport Kft. tehetségei is pihenőre vonulnak, a serdülőkön kívül az ifik és a felnőttek augusztus 23-tól, a többiek pedig egy héttel később folytatják az edzéseket.

A serdülő ob első napjáról ide kattintva, a másodikról ide kattintva, a harmadikról ide kattintva, a negyedikről pedig ide kattintva olvashat bővebben!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email