22_03_29_erdmost_nincskep

Túl vannak az elsőn

22_03_29_erdmost_nincskep

Túl vannak az elsőn

Megkapták első adag koronavírus elleni védőoltásukat a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény munkatársai - tudatta Bárány Zsolt főigazgató az intézet közösségi oldalán. Azt is hozzátette, dr. Berzéki Ferencet, a battai szakrendelő főigazgatóját idézve, hogy nem nőtt öt lábuk és három fülük.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény oltható munkatársainak többsége, 75 százaléka vállalta, hogy most megkapja a vakcinát, így őket szombaton a Szent Imre Kórházban beoltották az első adag COVID elleni védőoltással. A második (utolsó) adagot január 30-án fogják megkapni.

Bárány Zsolt bejegyzésében kiemelte, hogy Dr. Szakács Ferenc orvos-igazgató és Fodor Károlyné vezető főnővér szervezőképességének köszönhető, hogy a Romics dolgozói a miniszter tájékoztatójának megjelenése után már 72 órával, az önálló szakrendelőket nézve az elsők között lettek beoltva.

A Romics csapat túl van az első COVID oltásán, a Szent Imre Kórházban ma megtörtént vakcinázásunk. Folytatás január 30-án.
Az OLTHATÓ LÉTSZÁMBÓL a csapat kb 75 %-a vállalta most az oltás felvételét ( akik a második hullámban kapták el a COVID-ot, illetve speciális allergiájuk van, azok nem olthatóak még).

Bízom abban, hogy látva: „nem nőtt 5 lábunk és három fülünk” ( idézet Dr. Berzéki Ferenctől, a százhalombattai szakrendelő főigazgatójától), a most vonakodó kollégáink is mielőbb felveszik az oltást.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email