22_03_29_erdmost_nincskep

Télen is várnak minden érdit Simonpusztán

22_03_29_erdmost_nincskep

Télen is várnak minden érdit Simonpusztán

Az óriási érdeklődésre való tekintettel a járványügyi szabályok betartása mellett téli programokkal várják az érdeklődőket Simonpusztán, a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központban. Az Érd FM 101.3 vendége volt István Gábor, a lovasközpont vezetője, aki elmondta ingyenes rendezvényekkel készülnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A simonpusztai lovaskultúra központ nem titkolt célja, hogy fontos szerepe legyen Érd kulturális életében, éppen ezért a nyári érdeklődésre való tekintettel – amikor mintegy kilencvenezer ember megfordult náluk – télen is folyamatos programokkal várják az érdeklődőket.

István Gábor, a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ vezetője a Bundáskenyérben elmondta, hogy napokon belül felállítják azt a 60*60 méteres sátrat, amely a Fővárosi Nagycirkusz jóvoltából kerül Simonpusztára. A sátorban folyamatosan, szinte valamennyi hétvégén ingyenes családi programokat szerveznek, jövő héten (november 27-én) például Téli Szezonnyitó Gálaműsorra várják az érdeklődőket. „Közönségünk ízelítőt kap a téli szezon műsorkínálatából, valamint a nyári szezonunk legnagyobb musical slágerei csendülnek fel újra!”

Megtudtuk azt is, hogy december 5-én idén is megrendezik az ország legnagyobb mikulásnapi ünnepségét, amikor sétalovaglás, színes programok és ajándékok várnak mindenkit Simonpuszta negyedik Mikulás ünnepén. „A Mikulás elhozza nekünk a Fővárosi Nagycirkusz lélegzetelállító produkcióját!”

István Gábor számtalan érdekességet elárult még az interjúban, hallgassa meg!



 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email