22_03_29_erdmost_nincskep

Önkormányzati választás: független polgármester-jelölt indul

22_03_29_erdmost_nincskep

Önkormányzati választás: független polgármester-jelölt indul

Balla Imre informatikus, blogger szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében jelentette be, hogy polgármester-jelöltként indulni kíván az őszi önkormányzati választásokon. A közleményt az alábbiakban teljes terjedelmében, változtatás nélkül közöljük.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Balla Imre “fapados polgármester” indul a polgármesteri tisztségért Érden

Balla Imre lassan tíz éve foglalkozik a város életével és számos olyan blog, oldal szerkesztője/írója, melyek a város viselt dolgaival, az ott élők számára érdekes történésekkel, jelenségekkel foglalkozik. Közéleti munkája megkönnyíti a város aktív, vagy korrekt tájékoztatásra vágyó lakóinak életét.
 
A városban soha nem látott változások zajlanak. Sok változás valóban előremutató, üdvözlendő és olyan, amivel minden jóérzésű ember tud és akar is azonosulni.  Ám sok olyan érthetetlen és elhibázott – néha kapkodó – fejlesztés zajlik, amik megkeserítik a város lakóinak életét, pláne érthetetlenül drágák, és messze nem hozzák azokat az eredményeket, melyeket joggal várnak el a város lakói. A hivatal sok esetben felsőbb utasításra és a város érdekein túlmutató elképzelések mentén látszat beruházásokat és tűzoltás jelleggel – elherdált pénzből – megvalósuló munkákat végeztet el. Sok esetben nagyobb károkat okozva ezzel, mint a megoldani szándékozott probléma maga! Éppen ezért szükség van egy nyitott szemmel- és gondolkodással rendelkező jelöltre, aki mindezt jó irányba tudja terelni.
 
Balla Imre független jelöltként indul, munkáját és elképzeléseit nem pártérdekek és nem felsőbb utasítások alapján fogja végezni. Ő kizárólag az érdi lakosokért, az Érden élőkért, ráadásul velük akar együtt dolgozni az élhető, szerethető és pezsgő életet élő városért!
 
Balla Imre már régen meghirdette, hogy közel 70 ezer érdi munkatársat keres, akik vele közösen építik olyanná Érdet, ami az alvóvárosból igazi város, szerethető és aktív közösséget jelentő lakóhely lesz.

“Várost kell itt építeni, kérem. Nem légvárakat.”

Balla Imre, a fapados polgármester

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email