22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: később kezdi a rájátszást a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: később kezdi a rájátszást a Delta

A Delta RSE Érd újabb három mérkőzése marad el a női röplabdacsapatnál történt koronavírus-fertőzések miatt. Dömötör-Mátrai Beáta tanítványai a rájátszás első három fordulójában még nem tudnak pályára lépni, ezért a Széchenyi Győr, a Közgáz és a Röpisuli Ajka ellen is később játszanak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint korábban beszámoltunk róla, a Delta NB II-es röplabdacsapatánál az alapszakasz utolsó előtti fordulója után bukkant fel a koronavírus, a csapat egyik stábtagja és több játékosa is megfertőződött, ezért az alapszakaszzáró Széchenyi Győr elleni mérkőzésük elmaradt és emiatt nem juthattak be a felsőházi rájátszásba.

A Delta azonban a február 27-ére kiírt Széchenyi Győr elleni idegenbeli, a március 13-ai Közgáz elleni hazai és a március 21-ei Röpisuli Ajka elleni idegenbeli mérkőzéseket is későbbi időpontban játsszák le.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email