22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: újabb játékos marad Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: újabb játékos marad Érden

Érvényes szerződése értelmében a 2021/22-es idényben is az ÉRD női kézilabda csapatánál folytatja pályafutását a 28 éves védekezőspecialista Horváth Dóra. A klub korábban már bejelentette, hogy a teljes szakmai stáb és 11 játékos marad, akikhez ketten érkeznek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Mint a klub közösségi oldalán beszámolt róla, a közös megállapodás értelmében a 2021/22-es szezonban is Érden folytatja pályafutását Horváth Dóra. Az MTK-tól érkező játékos korábban játszott Mosonmagyaróváron, Győrben, Kecskeméten, Kisvárdán és az FTC színeiben még a Bajnokok Ligájában is bemutatkozhatott.

Az ÉRD-nél korábban a szakmai stáb minden tagja meghosszabbította szerződését, mellettük pedig a játékosok közül Csáki Lilla, Györkös Rebeka, Király Réka, Kiss Dorottya Zsófia, Kóka Mariann, Kopecz Barbara, Landi Gabriella, Mézes Laura, Mód Noémi, Paróczy Sára és Szabó Kitti is marad a következő idényre.

Az ÉRD egyelőre két érkezőt jelentett be, a DVSC-től kölcsönben lesz Horváth Rolandék játékosa a szerb válogatott átlövő, Alexandra Vukajlovics és az FTC-től igazolt tehetséges kapus, Hadfi Gréta.

Egyelőre egy távozóról számoltak be, ugyanis családi okok miatt Kiss-Walfisch Mercédesz visszatér nevelőegyesületéhez, Békéscsabára.

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email