22_03_29_erdmost_nincskep

Nincs maszkja? Kérjen az önkormányzattól!

22_03_29_erdmost_nincskep

Nincs maszkja? Kérjen az önkormányzattól!

Végre eljutottunk arra a pontra, hogy szájmaszkkal tudunk szolgálni mindazoknak, akik igénylik! Már elegendő készletünk van arra, hogy annak a polgártársunknak és családjuknak is adjunk, aki más módon nem tudja beszerezni - adta hírül közösségi oldalán Csőzik László polgármester.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint írja, „a frontvonalban dolgozó munkatársaink már rendelkeznek megfelelő védőfelszereléssel. Ők kaptak elsőként, hogy az idősek gondozása, a szociális munka, az ápolók, orvosok, gyógyszertárosok, a közrendet és köztisztaságot vigyázó, a fertőtlenítéseket végző dolgozók biztonságosan el tudják végezni a feladatukat”.

Akinek szüksége lenne maszkra, írjon a maszk@erd.hu email-címre, és házhoz visszük neki. Titkárságom 522-313-as számán is lehet igényelni munkanap. Kérjük, azt is adja meg, hogy hányan vannak a családban, akik szintén kérnének maszkot!

A polgármester emlékeztetett arra, hogy Nagy Tünde és csapata folyamatosan varrja a mosható, vasalható, azaz könnyen sterilizálható textilmaszkokat. „Teljesen ingyen, önzetlenül dolgoznak, és százával készítik a szebbnél szebb és igen praktikus szájmaszkokat. Ők az Orvos utca 35. szám alatt, minden nap 9 és 12 óra között tudnak remekbe szabott maszkkal szolgálni, de mi is segítünk nekik eljuttatni az érdiekhez. Aki ilyet szeretne, szintén írjon nekünk bátran a maszk@erd.hu címre, és ha elkészül, elvisszük neki!”

Mindenkit arra biztatok, hogy otthonán kívül feltétlenül hordjon maszkot! Elsősorban a boltokban, irodákban, a tömegközlekedési járműveken, de a zsúfoltabb utcákon, közterületeken is. Ezzel elsősorban a közösséget, vagyis Érdet védi. Vigyázzunk nagyon egymásra – zárta szavait a városvezető.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email