22_03_29_erdmost_nincskep

Nem érkezett hivatalos megkeresés a betonsilóval kapcsolatban

22_03_29_erdmost_nincskep

Nem érkezett hivatalos megkeresés a betonsilóval kapcsolatban

Több lakossági kérdés érkezett Diósd polgármesteréhez az Égettvölgyi úton lévő ipari park területén elhelyezkedő ingatlanra telepített betonsilóval kapcsolatban. Azonban a hivatalhoz a tevékenység megkezdésének bejelentésre vonatkozó hivatalos dokumentáció nem került benyújtásra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Spéth Géza, Diósd polgármestere közösségi oldalán számolt be arról, hogy az Égettvölgyi úton lévő ipari park területén elhelyezkedő ingatlanra telepített, feltételezhetően mixerbeton gyártására alkalmas betonsilóval kapcsolatban a hivatalhoz a tevékenység megkezdésének bejelentésre vonatkozó hivatalos dokumentáció nem került benyújtásra.

Mint írja, a kérdések tisztázása érdekében találkozóra fog sor kerülni az érintett „terület használójával”, amelyet követően tájékoztatja majd a lakosságot.  Hozátette azt is, hogy a megbeszélés tárgyára és a vonatkozó jogszabályi előírásokra tekintettel, azon csak a közvetlenül az adott eljárásban ügyfélként részvevő érintettek, választott tisztségviselők, illetve az adott terület, megfelelő jogosultsággal rendelkező szakértői vehetnek részt.

„Sem én, sem pedig a képviselő-testület nem támogat semmilyen olyan beruházást, amely a lakosságot vagy a települést bármilyen módon veszélyeztet vagy hátrányosan érint! Minden jogszabályok adta lehetőséget igénybe veszünk, hogy a lakosság és a település számra olyan megoldás születhessen, amely valamennyi fél számára elfogadható!”

Spéth Géza arról is ír, hogy nem állnak a beruházások útjába, de csak azokat támogatják, amelyek nem jelentnek kockázatot, vagy kellemetlenséget a településen élők számára.

 

 

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email