22_03_29_erdmost_nincskep

Nagyon-Nagy szemétszedés lesz Budaörsön

22_03_29_erdmost_nincskep

Nagyon-Nagy szemétszedés lesz Budaörsön

Február 27-én, 10 órától négy bázissal, négy helyszínen gyűjt szemetet a Zöld Erdőben Jártam Budaörsi Egyesület, amely önkéntesek csatlakozását is várja az I. Nagyon-Nagy Budaörsi Szemétszedés nevet viselő eseményre.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Alsószálláson, Kamaraerdőben, Felsőszálláson és a Frankhegyen szeretnék összegyűjteni a hulladékot az I. Nagyon-Nagy Budaörsi Szemétszedés szervezői.

„Reméljük, hogy a szemetelők elszégyellik magukat és legközelebb nem teszik az utcáinkra a szemetüket: mi viszont jókedvűen, együtt egy kellemes sétával és minimális erőfeszítéssel sokadmagunkkal rendbe tesszük a kisfalunk szép környezetét” – írja közösségi oldalán a Zöld Erdőben Jártam Budaörsi Egyesület.

A február 27-i szemétszedést 10 és 13 óra között tartják négy helyszínen, a Rigó és Merengő utca, a Puttony és Muskotály, a Sóvirág és Felsőszállás, illetve a Vörösbegy és Kócsag utcák sarkán.

A szervezők azt kérik a csatlakozó önkéntesektől, aki tud, hozzon magával kesztyűt, kullancsriasztót, védőszemüveget, maszkot és poharat.

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email