Nagyon-Nagy szemétszedés lesz Budaörsön

Február 27-én, 10 órától négy bázissal, négy helyszínen gyűjt szemetet a Zöld Erdőben Jártam Budaörsi Egyesület, amely önkéntesek csatlakozását is várja az I. Nagyon-Nagy Budaörsi Szemétszedés nevet viselő eseményre.

Alsószálláson, Kamaraerdőben, Felsőszálláson és a Frankhegyen szeretnék összegyűjteni a hulladékot az I. Nagyon-Nagy Budaörsi Szemétszedés szervezői.

„Reméljük, hogy a szemetelők elszégyellik magukat és legközelebb nem teszik az utcáinkra a szemetüket: mi viszont jókedvűen, együtt egy kellemes sétával és minimális erőfeszítéssel sokadmagunkkal rendbe tesszük a kisfalunk szép környezetét” – írja közösségi oldalán a Zöld Erdőben Jártam Budaörsi Egyesület.

A február 27-i szemétszedést 10 és 13 óra között tartják négy helyszínen, a Rigó és Merengő utca, a Puttony és Muskotály, a Sóvirág és Felsőszállás, illetve a Vörösbegy és Kócsag utcák sarkán.

A szervezők azt kérik a csatlakozó önkéntesektől, aki tud, hozzon magával kesztyűt, kullancsriasztót, védőszemüveget, maszkot és poharat.