22_03_29_erdmost_nincskep

Mikor viszik el a szemetet Budaörsön?

22_03_29_erdmost_nincskep

Mikor viszik el a szemetet Budaörsön?

A szolgáltatóváltás után még fél évig használhatók a tavalyi szemeteszsákok Budaörsön – olvasható a város honlapján, ahol részletezték a legfontosabb tudnivalókat a hulladékkezelést illetően.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámoltunk róla, 2022. január 1-től az Érd és Térsége Hulladékkezelő helyett a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. keretein belül működő FKF Hulladékgazdálkodási Divízió végzi a hulladékszállítási közszolgáltatást Budaörsön. A döntés nem hátráltatja az ÉTH fejlesztését és a regionális hulladékgazdálkodás színvonalának emelését.

A budaors.hu-n részletezték az új szolgáltató ügyfélszolgálati feladatait a BTG látja el és a budaörsi nagyáruházakban már kaphatók az új, narancs színű többlethulladékos zsákok és a biológiailag lebomló zöldhulladékgyűjtő-zsákok is.

A szemetet továbbra is a megszokott napokon viszik el az FKF munkatársai, de a kukákat már előző este érdemes kitenni, mert reggel 5, a lakótelepen 6 óra után már mehet értük a szolgáltató.

A hulladéktároló tartályokat és a többlethulladékos zsákokat – a helyi önkormányzat rendeletével összhangban – az eddig megszokott ürítési napokat megelőző estétől másnap reggel 5-ig, lakótelepi övezetben reggel 6-ig kérik a ház elé kikészíteni.

A kommunális és szelektív hulladék gyűjtésére szolgáló, jelenleg meglévő tartályok a jövőben is használhatók, azok cseréjére nem kerül sor a szolgáltatóváltás miatt.

A már kiváltott – ÉTH-logóval ellátott és komposztálható zöldhulladék feliratú – zsákok fél évig még használhatóak. 2022 januárjától az új, narancs színű többlethulladékos zsák és a biológiailag lebomló zöldhulladékgyűjtő-zsák az ügyfélszolgálaton, valamint a budaörsi nagyáruházakban beszerezhető.

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatással kapcsolatos ügyfélszolgálati tevékenységet a BTG Nonprofit Kft.-vel való együttműködés keretében látja el a szolgáltató, az alábbi elérhetőségeken:

www.fkf.hu/budaors<http://www.fkf.hu/budaors>
BTG Nonprofit Kft.
Cím: 2040 Budaörs, Dózsa György utca 21.

Központi Iroda nyitvatartás:
Hétfő: 7:30-15:30
Szerda: 7:00-19:00
Péntek: 7:30-12:30

Kapcsolat:
Tel.: 06 80 353 353
E-mail: budaors@fkf.hu<mailto:budaors@fkf.hu>
honlap: http://www.fkf.hu/budaors

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email