22_03_29_erdmost_nincskep

Magyar Úszás Napja Érden is

22_03_29_erdmost_nincskep

Magyar Úszás Napja Érden is

Június 20-án, vasárnap a Magyar Úszás Napja alkalmából kedvezményes, 850 Ft-os jegyárak mellett látogathatják az Érd Aréna uszodáját a lakosok. Előzetes regisztráció nem lesz, de a járványügyi intézkedéseket továbbra is be kell tartani. Maximum 3 órát tartózkodhatunk a létesítmény területén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Zólyomi Ádám létesítményvezető elmondta, hogy korábban nem volt lehetőségük a Magyar Úszás Napján kedvezményeket biztosítani, idén azonban alkalmuk nyílt erre. Ezért gondolták úgy, hogy kedvezményes belépőjegyekkel igyekeznek úszásra bírni az érdieket. Hozzátette, hogy az újranyitáskor eleinte kevesen jártak az uszodába, el kellette telnie egy kis időnek ahhoz, hogy újra merjenek uszodába menni a lakosok, de egyre többen térnek vissza és már elérték a járvány előtti látogatottságot. A belépőjegy ára egységesen 850 Ft lesz.

„Előzetes regisztráció nincs, mindenki akkor jön, amikor szeretne, de arra felhívnám a figyelmet, hogy a járványügyi intézkedéseket továbbra is be kell tartani. Továbbá van a medencének egy befogadóképessége, amennyiben elérjük ezt a létszámot, akkor természetesen csak abban az esetben lehet bemenni, ha valaki kijön.”

A belépőjegyek megvásárlásával mindenki maximum 3 órát tartózkodhat a létesítmény területén, ez a szabály lesz érvényben június 20-án vasárnap is.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email