22_03_29_erdmost_nincskep

Ki lesz az év kiváló sportolója?

22_03_29_erdmost_nincskep

Ki lesz az év kiváló sportolója?

Az önkormányzat idén is várja a köznevelési intézmények, illetve az érdi sportszervezetek javaslatait az Érd Kiváló Sportolója, illetve az Érd Kiváló Sportcsapata Díj odaítélésére. A benyújtás határideje 2022. január 15-e, jelölni általános és középiskolás korú sportolókat lehet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd Kiváló Sportolója Díj és az Érd Kiváló Sportcsapata Díj adományozásával az önkormányzat kifejezi elismerését az érdi általános és középiskolák azon tanulóinak, valamint az érdi sportszervezetek általános és középiskolás korú sportolóinak, akik kiemelkedő sportteljesítményükkel öregbítették Érd Megyei Jogú Város hírnevét.

Az Érd Kiváló Sportolója Díj azoknak a diákoknak adományozható, akik egyéni, vagy csapatsportágban országos diákolimpián vagy országos bajnokságon 1. helyezést értek el, vagy válogatott kerettagok. 

Az Érd Kiváló Sportcsapata Díj azoknak a csapatoknak adományozható, amelyek a szakszövetség által kiírt csapatsportágban országos diákolimpia országos döntőjén 1-3. helyezést értek el, vagy országos bajnokságon 1-3. helyezést értek el.

A köznevelési intézmények vezetői, valamint a sportszervezetek vezetői évente egy személyre és egy csapatra tehetnek javaslatot. A javaslatokhoz mellékelni kell a sportág országos szakszövetsége, illetve a Magyar Diáksport Szövetség igazolását az elért eredményekről, illetve a válogatottságról. Az elismerés adományozásáról a Sport Bizottság dönt.

A javaslatokat a Sport Bizottságnak címezve, a Polgármesteri Hivatal Humán Irodáján (2030 Érd, Budai út 8.) kell benyújtani. Bővebb információt Havril Károly sportreferens nyújt a 06/23/522-300/222 telefonszámon, illetve a havril.karoly@erd.hu e-mail címen.

A benyújtás határideje: 2022. január 15.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email