22_03_29_erdmost_nincskep

Kábítószerrel bukott le a kijárási tilalmat is megszegő férfi

22_03_29_erdmost_nincskep

Kábítószerrel bukott le a kijárási tilalmat is megszegő férfi

Még január 5-én, 21 órakor igazoltattak egy zavartan viselkedő férfit Budapest V. kerületében. A kijárási tilalmat is megszegő férfinél bruttó 150 gramm kábítószergyanús anyagot találtak, majd érdi lakcímén további kábítószergyanús anyagot, injekciós tűket és okmányokat is lefoglalt a rendőrség.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A police.hu beszámolója szerint a belvárosi járőrök január 5-én, 21 órakor az V. kerületi Báthory utcában igazoltattak egy zavartan viselkedő férfit, akinél – ruhájának, táskájának átvizsgálása után – mintegy bruttó 150 gramm kábítószergyanús anyagot találtak. Előkerült még hat mobiltelefon és egy más nevére kiállított személyi igazolvány is.

A rendőrök a 40 éves Z. Árpádot előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók kutatást tartottak a férfi érdi lakcímén és lefoglaltak további 6,45 gramm kábítószergyanús anyagot, injekciós tűket és más nevére kiállított okmányokat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói Z. Árpádot kábítószer birtoklása és okirattal visszaélés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Ellene szabálysértési feljelentést is tettek a kijárási tilalom megszegése miatt.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email