Kábítószerrel bukott le a kijárási tilalmat is megszegő férfi

Még január 5-én, 21 órakor igazoltattak egy zavartan viselkedő férfit Budapest V. kerületében. A kijárási tilalmat is megszegő férfinél bruttó 150 gramm kábítószergyanús anyagot találtak, majd érdi lakcímén további kábítószergyanús anyagot, injekciós tűket és okmányokat is lefoglalt a rendőrség.

A police.hu beszámolója szerint a belvárosi járőrök január 5-én, 21 órakor az V. kerületi Báthory utcában igazoltattak egy zavartan viselkedő férfit, akinél - ruhájának, táskájának átvizsgálása után - mintegy bruttó 150 gramm kábítószergyanús anyagot találtak. Előkerült még hat mobiltelefon és egy más nevére kiállított személyi igazolvány is.

A rendőrök a 40 éves Z. Árpádot előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók kutatást tartottak a férfi érdi lakcímén és lefoglaltak további 6,45 gramm kábítószergyanús anyagot, injekciós tűket és más nevére kiállított okmányokat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói Z. Árpádot kábítószer birtoklása és okirattal visszaélés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Ellene szabálysértési feljelentést is tettek a kijárási tilalom megszegése miatt.

fotó: police.hu