22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: öt meccs, két győzelem, három vereség

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: öt meccs, két győzelem, három vereség

Öt mérkőzést játszottak a Kárpáti Farkasok utánpótláskorú jégkorongozói az elmúlt napokban, melyeken két győzelem mellett három vereséget szenvedtek el.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az osztrák juniorligában szereplő U18-as csapat a horvát korosztályos válogatott vendégeként szenvedett 10–2-es vereséget, majd hazai környezetben kapott ki 1–0-ra a Debreceni Hoki Klubtól.

Mint Fekecs Norbert a klub honlapján értékelt, a horvátok elleni mérkőzés első harmada nem úgy sikerült, ahogy szerették volna. Bár az érdiek lőtték az első gólt, a horvátok gyorsan válaszoltak, ráadásul többször is.

„Lehet, hogy túl sok volt a pihenő és nem tudtunk még fejben felkészülni a mérkőzésre”

– fogalmazott a vezetőedző, aki a Debrecen elleni találkozót a vereség ellenére is jónak értékelte.

„Végig küzdöttünk és nagy tempót mentünk, ami sokszor megzavarta az ellenfelet. Sok helyzetet sikerült kialakítani, amiket sajnos nem tudtunk kihasználni. A szezonban most játszottunk a legjobban. Ugyan a mérkőzés végén el voltam keseredve, de a srácok nagyon jól teljesítettek és nagyot léptek előre. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy jobbak voltunk, mint az ellenfél. Sajnos ezt a játékot gólra játsszák, így nem sikerült pontot szereznünk”

– fogalmazott Fekecs Norbert.

Az U16-osok az I. csoport alapszakaszában a Vasas SC vendégeként fordulatos mérkőzést nyertek meg, hiszen a házigazda angyalföldiek a záró harmadot még 4–2-es előnyben kezdték, de az utolsó húsz percet a Kárpáti Farkasok nyerte 4–0-ra, amely így 6–4-re győzött.

Az U14-eseknél a Kárpáti Farkasok elsőszámú csapata a II. csoport középszakaszában hazai környezetben múlta felül 4–2-re a Debreceni Hoki Klubot, míg a Kárpáti Farkasok B az V. csoportban 10–1-es vereséget szenvedett Szombathelyen az Eszkimóktól.

Hamvai Szilárd vezetőedző az első csapattal kapcsolatban úgy értékelt, látszott a csapaton, hogy a hajdúságiak elleni mérkőzés volt az első az ünnepek óta.

„Dolgoztak a srácok végig, nem volt sok hiba, viszont hiányoltam azt az áttörő lendületet, ami eddig megvolt a csapatban. Az ellenfél szerezte meg a vezetést, mégsem történt sebességváltás. Továbbra is voltak helyzetek, de még mindig nem éreztem azt a kellő tüzet a srácokban, ami a győzelemhez kell. A második harmadban kiegyenlítettünk, viszont ezután sem volt eseménydús a játék. Ellenben a harmadik harmadban, a kapott gólunk után megtörtént az áttörés. Az utolsó tíz percet kellő erőbedobással és küzdelemmel sikerült végigjátszani, aminek meg is lett az eredménye és sikerült nyernünk.”

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email