Így lesz a gyermekétkeztetés az őszi szünetben

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata honlapján tájékoztatott az őszi szünet gyermekétkeztetéséről, melynek értelmében október 25. és 29. között azoknak a gyermekeknek biztosítják az étkezést, akik igényelték a déli meleg ételt.

Mint az erd.hu-n megjelent, Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetést, - a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 21/C. §-a  alapján -, a szülő, törvényesképviselő kérelmére a tanév rendjéről szóló miniszteri rendeletben meghatározott évközi szünet munkanapjain biztosítja a hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére.

Az őszi szünet időtartama alatt október 25-29. 11.00–12.00 óra között biztosított a szünidei gyermekétkeztetés azon gyermekek számára, akiknek szülei igényelték a déli meleg étkezést.

Az étkezés helyszínei:

Érdi Kincses Óvoda étkezője (2030 Érd, Edit u. 3.) vagy az Érdi Szivárvány Óvoda étkezője (2030 Érd, Hegesztő u. 2-8.).

A szünidei gyermekétkeztetés iránti további kérelmek benyújtására a Polgármesteri Hivatal Humán Irodáján (Érd, Budai út 8.), hétfői napokon: 13-17.30 óra között, szerdai napon: 8-12 és 13-16.30 óra között van lehetőség.