22_03_29_erdmost_nincskep

Halálos baleset Biatorbágynál

22_03_29_erdmost_nincskep

Halálos baleset Biatorbágynál

Csütörtökön délután egy kamionos és egy autós karambolozott az 1-es főúton, Biatorbágy és Herceghalom között. A balesetben két ember meghalt. A szeszélyes időjárásban nem sokkal korábban két másik baleset is történt a budapesti agglomeráció útjain.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Súlyos baleset történt csütörtökön délután Biatorbágy és Herceghalom között az 1-es főúton.A Pest Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője, Szabóné Berki Bianka elmondta, hogy az ütközés olyan súlyos volt, hogy két ember is az életét vesztette.A baleset során a kamion az út menti fáknak sodródott, az érintett útszakaszt lezárták.

Közben 14 óra körül baleset történt az agglomeráció másik felén, a pesti oldalon, Gyömrőn. Ott két személyautó ütközött a Mendei és a József Attila utca kereszteződésében. A járművekben egy-egy ember utazott, ki tudtak szállni, szerencsére épségben megúszták a balesetet, a műszaki mentés idején viszont áll a forgalom.

A szeszélyes időjárásban 14:30 körül a Dél-pesti agglomerációban Taksony környékén szintén kamion és autó ütközött. A kisebb járműbe beszorult a sofőr, őt a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email