22_03_29_erdmost_nincskep

Elő a régi téli képekkel!

22_03_29_erdmost_nincskep

Elő a régi téli képekkel!

Az Érdi Újság felhívást tett közzé, melyben arra buzdítja az érdieket, hogy keressék elő régi, Érdet ábrázóló télen készült fényképeiket és küldjék be azokat a szerkesztőségbe, hogy bemutathassák, milyenek voltak régen a telek városunkban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nagyapáink történeteiben mindig csikorgó tél volt és nagy hó, a kölkök ródliztak, korcsolyáztak, hógolyócsatákat vívtak, ették az ereszről lelógó jégcsapokat, meg számolták a jégvirágokat az ablakon. A mai kor gyermekének legfeljebb egy kis eső jut, meg jó sok sár, ha egyáltalán van kedve ahhoz, hogy kimerészkedjen ebben a latyakban. Vegyük hát elő a régi téli fényképeket abból az időből, amikor még voltak igazi telek, és mutassuk meg az unokáknak, sőt, ne csak a mieinknek, hanem a város apraja-nagyjának, milyen volt nagypapa a ródlin, hol korcsolyázott a nagymama, hol húzott szánkón az apukánk.

Az Érdi Újság szerkesztősége köszönettel várja a téli érdi fotókat, akár egy rövid történettel, hogy összeállításukban közreadhassák őket. Legyen színes, fekete-fehér, papíralapú vagy digitalizált – mindegy, csak a témája téli legyen. A fényképeket „Régi érdi teleink” megjelöléssel az alábbi címre várják: Érdi Újság, 2030 Érd, Diósdi út 14. E-mail-cím: szerkesztoseg@erdmediacentrum.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email