22_03_29_erdmost_nincskep

Birkózás: tizen jutottak országos döntőbe

22_03_29_erdmost_nincskep

Birkózás: tizen jutottak országos döntőbe

Hat arany- és két-két ezüst- illetve bronzérmet szereztek az Érdi Spartacus SC diák I-es és diák II-es szabadfogású birkózói a diákolimpia Közép-magyarországi területi döntőjén, így az országos finálén tizen képviselhetik az érdi színeket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az őszi versenyszezonban a diák korosztály második tétversenyére Mezőfalván került sor, itt rendezték ugyanis a diák I-es és diák II-es korcsoportok szabadfogású területi döntőjét.
Az Érdi Spartacus tizenhárom versenyzővel vágott neki a versenynek, ahol a diák I-eseknél Bori Richárd (29 kg), Narancsik Bence (32 kg), Jakab Dániel (50 kg), Gazsi Máté (63 kg) és Gyenes Bence (76 kg) is diadalmaskodott, míg Bákai Ferenc (54 kg) ezüst, Virlics Marcell (69 kg) pedig bronzérmet szerzett.

A diák II-eseknél Bokros Márk nyerte az 54 kilogrammos súlycsoport küzdelmeit, Szenicza Nimród a 32 kilósoknál második, M. Kovács Keve pedig a 46 kilósoknál harmadik helyen végzett.

A tíz érmes pozícióval az Érdi Spartacus mind a tíz dobogós versenyzője bejutott a diákolimpia országos döntőjébe. A diák II-eseknek ezt majd Kiskunfélegyházán, a diák I-eseknek pedig Hajdúszoboszlón rendezik majd meg.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email