22_03_29_erdmost_nincskep

Beszélgetések Törökbálint fejlesztéséről

22_03_29_erdmost_nincskep

Beszélgetések Törökbálint fejlesztéséről

Négy alkalmas beszélgetéssorozatot indít a törökbálinti önkormányzat, hogy tájékoztassa a lakosságot a sportközpont fejlesztési lehetőségeiről, illetve a városközpont közösségi tervezéséről és a Sétatér aktuális terveiről. Az első beszélgetésre szeptember 28-án kerül majd sor.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint honlapjukon írják, Törökbálint fejlődésének irányát és a fejlesztések alapvető céljait a képviselő-testület által 2017-ben egyhangúlag és teljes konszenzussal elfogadott Településfejlesztési koncepció és Integrált településfejlesztési stratégia határozza meg.

Annak érdekében, hogy a Településfejlesztési koncepció végrehajtásával kapcsolatos várható beruházásokról, azok finanszírozási lehetőségeiről valamint a helyi társadalomra gyakorolt hatásáról minél több információval rendelkezzen a lakosság, az önkormányzata négy alkalomból álló, a lakosság  programsorozatot kezdeményez „Városfejlesztési beszélgetések” címmel.

A „Városfejlesztési beszélgetések” programsorozat témakörei:

2021. Szeptember 28. (kedd) – A Törökbálint Sportközpont fejlesztésének lehetőségei

2021. Október 26. (kedd) – Városközpont közösségi tervezése

2021. November 23. (kedd) – Városközpont közösségi tervezése

2021. December 14. (kedd) – Sétatér aktuális tervei

A tájékoztató sorozat első állomásának időpontja: 2021.09.28. (Kedd) – 18 óra.

A városfejlesztésről kezdeményezett programsorozat első állomásán a Törökbálinti Sportközpont közel 15 éve tervezett második ütemének legújabb fejlesztési lehetőségeiről esik szó, helyszíne a Törökbálint Sportközpont (2045 Törökbálint, Óvoda utca 6.) Zsolnai József terem lesz. 

Bővebb információ itt: 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email